NYTT ALBUM 7 JUNI!

Inlagt den by & filed under Johan Örjansson.

måndag den 4 juni 2012

JOHAN ÖRJANSSON SLÄPPER NYTT ALBUM DEN 7 JUNI!”Melancholic Melodies For Broken Times” ROOTSY/STÄPELSTON/WARNER ADA

TURNÈ (Sommar 2012): JOHAN ÖRJANSSON

9 juni Malmö, Folk & Rock.

10 juni Stockholm, Akkurat.

29 juni Borlänge. Peace & Love.

11 juli Falkenberg, Stålboms.

19 juli Henån, Slussens Pensionat.

25 juli Falkenberg, Gustav Bratt.

1 augusti Falkenberg, Gustav Bratt.

4 augusti Musikfesten, Fegen.

8 augusti Falkenberg, Gustav Bratt.

(Med reservation för eventuella ändringar)

 www.johanorjansson.seVIDEO “If I were to love you”: http://www.youtube.com/watch?v=JoylMPYhcSk

För Örjansson handlar det om attityd och timing, men kanske framförallt om röst, känsla och innerlighet. Allt sammantaget gör Johan Örjansson till en sångare av internationell toppklass.En som blev knockad av Johan låtskriveri och sång var den amerikanska artisten Israel Nash Gripka, som direkt bad honom att följa med som support på sin senaste Skandinavien-turné. Det blev nästan en hel månad med massor av spelningar både som soloartist och med sitt band.  På senare tid har även Will Kimbrough (Emmylou Harris, Rodney Crowell m fl) och Austin-bandet Deadman sökt medlemskap i Johan Örjanssons (inofficiella) fanclub.Israel Nash Gripka tackar för senast genom att bidra med sång på souldränkta mästerverket ”If I Were To Love You”.”Melancholic Melodies For Broken Times” är producerad av Johan Örjansson och Jens Classon, som även är trummis i Johan Örjansson Band. Plattan spelades in i Studio StäpelsTon i de vilda skogsbygderna utanför Fegen.Övriga medlemmar i Johan Örjansson Band är Hans Schakonat (gitarr), Per Willstedt (klaviatur) och Jonathan Gertson (bas).

Johan Örjansson, född 1981, gav ut sitt första album ”Empty Road” 2007 och uppföljaren ”Gone” kom följande år. 2010 släpptes ”Orange” som fick ett mycket positivt bemötande. Pressbilder, turné datum och ytterligare information via: www.johanorjansson.se ROOTSY / STÄPELSTON / WARNER ADAPresskontakt: Rickard Werecki Lycknert, Westin Promotion AB tfn:0708-543864 rickard@westinpromotion.com internet: www.westinpromotion.com